2010. február 28., vasárnap

Nyúlragu almaszószban, traminivel

Variációk nyúlhúsra:
A raguhoz a húst most leszedtem a csontokról.
Zsíron puhára pároltam két fej hagymát, és két nagyobb golden almát, lereszelve. Ebbe a sűrű szószba tettem bele pirulni a kockákra vagdalt nyúlhúst (most csont nélkül). Fűszerként sót, borsot, csombort , egy kevés őrölt köményt és egy gerezd zúzott fokhagymát használtam.
A husi ebben a hagymás-almás-fűszeres lében puhult meg, az elfőtt levet somlói traminivel pótolgattam.
Kifőtt csigatésztával került az asztalra!

1 megjegyzés:

  1. Biztos szeretném! Kicsit pikáns lehet az íze.
    Egyszer ha lessz nyulam ,elkészítem. Jobban szeretem ha a mezőn futkos a nyuszi! Üdv terike

    VálaszTörlés

Majonézes gévagomba-körtesaláta csilivel

Nincsenek magvas gondolataim, megyünk bele a nyárba, lassulunk, fáradunk. Kettészeljük a napot pihenőkkel, mert annyi a teendő, e...

Népszerű bejegyzések