Befőző kisüzem

 Az előző bejegyzésben már volt utalásom arra, hogy nem vagyok túl kipihent mostanság, de ez egyéni szocproblémám, nem terhellek benneteket vele.
Inkább mutatom a kert és a munkám gyümölcseit képekben, hisz szezon van, nemcsak a vendégházban jönnek-mennek a nyaralók, de a Bittvaparti Édenkert is ontja bőséggel a terményeit, legalább is azt a mennyiséget, ami egy két-háromszemélyes háztartásnak elegendő. A sok csapadék és az utána következő melegek, napsütés kedvez idén a zöldségeknek.






 Képek a kertből:











Megjegyzések

  1. No igen. Én már az egy darab beérett paradicsomomra is igen büszke vagyok.

    VálaszTörlés
  2. No igen. Én már az egy darab beérett paradicsomomra is igen büszke vagyok.

    VálaszTörlés
  3. Átérzem fáradtságodat :D Azt sem tudom én sem, hogy mihez nyúljak, mit főzzek be, hála nálunk is ontja a kert a terményeket.
    Nagyon szépséges minden :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Füstölt nyúlcomb

Nyúlszalámi

Feta sajt készítés