Kacsa palota

No, nem mintha túl pihent lennék így a nyár utolsó harmadában, ám mindig érdeklődéssel figyeltem a hobbi állattartók "kicsapongásait", ki hogyan tartja kedvenceit - és ez lehet kutya, macska, hörcsög, papagáj, fürj, ló, tyúk és jelen esetben a kacsa.
Valami egészen elképesztő a kacsa imádata ennek a hobbitartónak - ugyan nem kies hazánkban, hanem az Óperencián túl, de le a kalappal...
Szívesen lennék ennek a tulajnak a kacsája ilyen pompás vityillóban. Duck...duck
Szerintetek itthon lenne rá igény? Ráállítsam Feri bácsit a tömegtermelésre:)))Képek innen

Megjegyzések

 1. Voltál eszemben a héten. Nagy felhajtás volt felétek? Biztosan sokan jönnek majd a faluba. Sajnálom őt.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, nagy tömeg érkezett, már a falu méretéhez képest. Feri parkolóőrként állt helyt, nálam turnusváltás volt a vendégházakban, így dolgoznom kellett. Talán lesz majd post mortem bejegyzés, de az írót nem ismervén, ez nagy merészség lenne. Így legfeljebb csak érzéseket, hangulatokat fogok közvetíteni.

   Törlés
 2. Én szerettem a könyveit, s őt is mint embert. A foglalkozásával együtt. Amiről sokszor írt is, ott nőttem fel, néha visszaköszöntek dolgok olvasás közben. Kapolcson volt szerencsém vele és a zenészével egy délutánt eltöltenünk,hatalmas tömeggel együtt. Ott is előadták, amit tán utolsó nyilvános szereplésén. Persze akkor az adott témában. Sokszor eszembe jutnak ott elhangzott szavai. S van ami azóta milyen aktuális is lett!!! Nagy veszteség.

  VálaszTörlés
 3. Nagyon jó ez a kacsa wellness panzió! :-)

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Holle anyó megrázta dunyháját

Füstölt nyúlcomb

A "tökéletes kekszrecept" faragott kekszmintázóhoz