Nyárvégi vendégvárás....

...szakadó esőben, 15 fokban... kisgyermekes családot várva...
Hát nem egyszerű. Bőven beleférne a langymeleg, nyárutói napsütés, kellemes kirándulási lehetőségekkel, hisz a környék csodás, adva van minden a családi kiruccanáshoz. Csak hát az a fránya időjárás ne lenne... 
Turnusváltás,  épp most ment el az előző család...elégedetten...sok-sok élménnyel, kirándulással, feltöltődve, nyáresti csillaghullással, teliholddal, a szomszéd szállodában szerzett lovasélményekkel, kutyasétáltatással-fürdetéssel a Bittvában.
Idén is bizonyosságot nyertünk afelől, hogy vendégvárásunkat a tiszta vidéki környezetre építve, sallangmentesen is lehet működtetni. Saját vendégeink szájából hangzott el az a vélemény, hogy ez így nagyon rendben van - csend, nyugalom, kakasszó, csillagfény, kutyaugatás - szóval tisztán természeti környezet és hangok. Van jelene és jövője a kertből szerzett paradicsomnak, a háziasszony mákos sodort rétesének.
Figyelve a vidéki trendet, szállásadók törekvéseit a luxusra- medence, szauna... - tényleg csak gratulálni tudunk, és tudomásul vesszük, hogy van erre is igény és fizetőképes kereslet.
A Bodzás továbbra is az egyszerű, csendes- (vagy néha a kutyaugatástól, lónyerítéstől, kakaskukorékolástól hangos) vidéki élet szerelmeseinek kíván alternatívát biztosítani a nagyváros nyüzsgésétől távol.
Várjuk vendégeinket ősszel is,- kutyával vagy anélkül - remek kirándulóhelyekkel, Bittva-parttal, Szarvaskő-várrommal....és főztjeinkkel. Ízelítőt a blog Természetesen természeteset rovatából kaphatnak, illetve foglalás esetén az aktuális étlapunkat kérjék. (halak-vadak...s mi jó falat...)



Megjegyzések

  1. A mi vendégeink is a tiszta, vidéki természetközeliséget értékelik, a gyönyörű környezetet és az állatok közelségét. Ennyi. És ez nem kevés...

    VálaszTörlés
  2. Ahogy írja Anita, nehogy medencézzetek, így vagytok jók!Élmény volt mindig nálatok.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem lesz medence. Szauna és üvegház talán,a Bittva partra, ha sikerül megcsípni valami pályázati pénzt.

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Füstölt nyúlcomb

Nyúlszalámi

Feta sajt készítés