Kirándulj hidegben is kutyáddal!

Az idő szépen, fokozatosan vált hűvösről hidegre - bár ma épp 12 fok volt! - ám nem kell a sufniba tenni a túrázás kellékeit, hisz a kutyánknak hidegben is szüksége van a testi kihívásokra.
Az őszi-téli kirándulások - főleg izgalmas terepviszonyok között, mint amilyen a Bakony, a Bittva patak völgye Gannán és Döbröntén - kalandokat és jó mókát is jelent mindkettőtöknek (hármótoknak, négyőtöknek).


Az erdei caplatás, a dombokon rohangálás kutyádnak és neked is fontos, ha városi életmódot folytatsz, netán munkád is székhez köt.


Érdemes az őszi-téli kutyás túrákra is fokozottan felkészülni, hisz többről van szó, mint egy esti sétáltatás. Nem árt, ha a fokozottabb igénybevétel miatt vitamindúsabb táplálékkal készülsz kedvencednek, s bár egy túra alatt nem feltétlen kell etetned, nem árt, ha lapul a táskádban némi jutalomfalat.
Vendégházunkban mi is mindig készítünk négylábú kedvencekkel érkezőknek házi készítésű ropogtatnivalót, télen jó sok disznózsírral, esetenként liba- vagy kacsazsírral, töpörtyűvel készítve, reszelt sárgarépával, kapirgálós tojással, hogy a zsír- és fehérjeutánpótlás is meglegyen.


Bakony- Ganna - Bodzás Vendégház. Kirándulás után jó meleg házikóban nincs is kellemesebb, mint kandalló mellett elkortyolni egy jó forró gyümölcs- vagy herbateát, míg kedvenced kimerülten pihizik a ropogó fahasábok előtt.

Szívesen gondoskodunk a vacsorádról is, ha ezt előre jelzed nekünk.
Szóval ősszel és télen is irány a Bakony, keresd a kutyabarát  Bodzás Vendégházat! 




Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Füstölt nyúlcomb

Nyúlszalámi

A jancsikályháról