Kiknek nem való?

 14 éves fennállásunk alatt rá kellett jönnünk, hogy a kisház nem való mindenkinek. Különösen azóta figyeljük ezt meg, amióta "kinőttek" a vidéki luxus házak (4-5 éve talán) extra komforttal, és picit elvitték a falusi turizmust egy más irányba - nagyvilági, szállodai, mindenképpen városias életérzést követelő magánlakokkal a vidék magányába, csöndességébe ágyazottan. Úgy látjuk,-  mi még ott voltunk a kezdeteknél- , amikor a falusi turizmus éledezni kezdett, kerestétek, örültetek az egyszerű falusi élet bemutatásának, életünkbe való bepillantásnak -  mondjuk főztjeink a mai napig keresettek:)) 

 Ma ez a fajta érdeklődés kissé háttérbe szorult, közrejátszott ebben a járvány is, mai vendégeink sokkal kevésbé keresik a kontaktot vendéglátóikkal, a falu emberével. Az elvárások viszont megnőttek. Ugyanígy a negatív vendégvéleményezések is. Ezért látjuk szükségét annak, hogy kihangsúlyozzuk, kiknek nem ajánljuk a házunkat.

- például nagymamáknak unokákkal. Talán, ha jön a nagypapa is. Lehet, túl nagy a felelősségvállalás  a szülők felé a gyerekeikért, ami érthető. Kérjük, csak erős kezű, rugalmas, apróbb helyzeteket is megoldani tudó nagyik keressenek minket.

Hmmm. Elgondolkodtam azon, hogy nem is azt kellene kihangsúlyoznom, kiknek NEM való, hanem, hogy jó eséllyel kiknek fogunk "bejönni".

Szóval a megátalkodottaknak, akik kifejezetten a jó levegőért, a tiszta csillagos égboltért, a Bakonyért, az aktiv kikapcsolódásért keresnek szállást, és ne adj'isten nem szeppennek meg a nem legmodernebb körülményektől. Nem szenvednek a nespresso kávé, az elektromos konyhai kütyük, a  masszázs zuhanyozó hiányától, el tudják fogadni a higiénikus, tiszta, de egyszerűbb kivitelt a ház felszereléseiben.

Jó eséllyel bejövünk azoknak is, akik szívesen megismerkednek a vendéglátóikkal, örülnek egy-egy esti beszélgetésnek, poharazgatásnak velünk. Azt is tudd, hogy  mi nem fogunk zavarni, rád akaszkodni, ha magányra vágysz, nem kopogunk rád, viszont megyünk, ha szükséged van valamire és megkeresel minket.

Jó kis móka ez, azt tudom, hogy mindig nagy érdeklődéssel várjuk, kik is érkeznek hozzánk!







Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Füstölt nyúlcomb

Nyúlszalámi

A jancsikályháról