Sült keszeg és olajos hal - Borbás Marcsi szakácskönyve (2019.03.24.)



Ebben a témában nálam is volt már bejegyzés (ITT) és nagyon sokan láttátok. Úgy tűnik, ez érdekes téma, talán ennyien szeretjük a halat? A cikket a Sokszínű Vidék is átvette tőlem annak idején. Mondja még valaki, hogy nem vagyunk halevő nemzet:)) Köszönet duendének, hogy mai bejegyzésével felelevenítette a témát!

Megjegyzések

  1. Én köszi, ha nem baj, téged is belinkellek! :) Én ezt anno nem láttam, de jó hogy most föltetted!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mi halimádók vagyunk, viszont ezt az olajos halat mégsem csinálom eléggé sűrűn. Pláne, hogy a horgász sógoromtól mostanság kevésbé jut a konyhára belőle:))Úgy látszik, az apró keszegeket tán vissza is dobja...Pedig ez az igazi ehhez a recepthez!

      Törlés
  2. Szerencsére pont a házunk alatt van egy balatoni halbolt, ott tudok venni. Horgász ösmerősöm sajnos nincs. (Be kéne újítani egyet...) legközelebb ezt a tepsis sütést próbálom ki, köszi mégegyszer! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerencsés vagy, hogy piacnál laksz:))Nekem magamnak kell a piacot pótolnom, ami meg nem megy, azért bizony autózom kb. 15-20 km-t (oda-vissza a duplája)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Füstölt nyúlcomb

Nyúlszalámi

Feta sajt készítés