Karácsonyról - sallangmentesen

 Jó pár éve vannak vendégeink Karácsonykor is. Vendégek, akik  nem a hagyományost - otthon sütögetőst, karácsonyfaállítóst, családlátogatóst, agyonizgulóst, megfelelőst  keresik, hanem az egész évit kipihenőst és most például gyerekekkel is a kirándulóst, a zúzmarát keresőt - ha már hó nincs:)) - családdal együtt örvendezőst, közös játszással, tévé és rémhírek  nélkül.  Reméljük, megtalálják, amit keresnek - a zúzmarára szerintünk kevés az esély, mert közben megenyhült, de hát már csak ilyen az időjárás: nem mindig az történik, ami szerintünk, kellene:)).
Ahogy látom, az egyik legnagyobb szállásközvetítő oldal statisztikáját, szállodák jó részének is elkeltek a karácsonyi időszakra a szobái. Főleg a wellnes szállodák népszerűek, és nem csak az idősebb korosztály, hanem a gyerekesek számára is.

A földlabdás fenyőfa pedig igazán a természetközeli szemléletet szimbolizálja, hisz ha kiszolgálta rövidke idejét a fűtött lakásban a család örömére, az utóélete valahol a Bodzás környékén fog folytatódni, valószínűleg a Bittva-parton.

Itt pedig egy még autentikusabb karácsonyfa - lehet, hogy jövőre ilyenünk lesz?

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Füstölt nyúlcomb

Nyúlszalámi

Feta sajt készítés