A vendégházunk...

...melletti életünk májusban, képekkel elmesélve.
Vendégek jönnek-mennek, pihennek, túráznak, kirándulnak, töltekeznek a környék élményeivel, a mi életünk közben így zajlik, főképp, ha konyhai mesterkedéseinket is igénybe veszik:
Hagymatokány grízes metélttel

Foszlós kakaós kalács zöldparadicsom lekvárral
Fedett szín - csendélet

Nyírott fű taposás - a falusi sport

Érik a ribizli a Bittva parton- talán idén lesz ribizlilekvár is? (A rigók majd eldöntik)

Kajla és Bugac a reggeli Bittvai fürdés után

Kinyílt a sarkantyúka

Megjegyzések

  1. Itt a ribizlit learatta a jég, nagyjából. Furcsa ezeket a kuyanépeket látni, én még Leóra és Szőlőre emlékszem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Utánuk volt még egypár kutyi. Anikó, sok éve már, hogy utoljára nálunk jártatok:)) Röpülnek az évek...

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A "tökéletes kekszrecept" faragott kekszmintázóhoz

Füstölt nyúlcomb

Hagymatokány