Végre itt a nyár!

Minden csodájával és rengeteg tennivalójával együtt!
Időm sincs blogokat olvasni, utánajárni, hogy más falusi vendéglátók hogyan kezdik a szezont, előrukkolnak-e valami új attrakcióval - mi persze nem, csak vagyunk, és élünk és tesszük a dolgunk, és jönnek is hozzánk rendesen, és rengeteg a dolog a ház és az állatok körül, meg persze a birtokon, szóval nem véletlenül nem adok hírt magunkról mostanság...
Pedig gyűlnek a fotók állatokról, természetről, befőzésről, ételekről...a mindennapokról.
Alakul a Bittva-parti River Cottage is, szépen növögetnek a kissé kései ültetésű palánták és a magról vetett zöldségek is e szűz területen. Ha belejövünk, jövőre sokkal több területet fogunk beültetni, de idén ennyire tellett kísérletnek, ennek is nagyon-nagyon örülünk, és persze nem mellékes, hogy azért a vendéglátás-állattartás mellett ez nem kevés plusz munka is. két embernek...
Alább pár fotó az egy-két hétig nálunk vendégeskedő postagalambról:





Kotlósunk a fészekaljjal:





Új szerzeményeink a kacsák:



Idei első lekvárbefőzésünk alapanyaga a csodálatos, illatos eper:


Készült pitypangszörp is az iskolás csoportoknak:









Megjegyzések

  1. De cuki a kotlós, még a feje tetején is csibe :-). Azt a pitypang szörpöt megkóstolnám, fogalmam nincs milyen íze lehet. Vendégekben gazdag nyarat kívánok!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Füstölt nyúlcomb

Nyúlszalámi

A jancsikályháról