Felhők...

Olvasok híreket arról, hogy világvége, meg miegymás, meg hogy a napba nézők a felhők állásából már tudni vélik, hogy eljött az ítélet ideje, az ember beteljesítette hivatását, eltékozolta a Földet, élővilágát stb. Rombolunk, pusztítunk,  de teremtünk is. Én már nem is tudom, hol lehet az igazság, legjobb, ha kimegyek a legelőre, szemrevételezem, hogy a kánikula kisütötte teljesen a füvet, a takarmányt valószínűleg méregdrágán tudom majd beszerezni télire, de azt is tudom, hogy ilyentájt - augusztus vége - mindenki kicsit borúlátó, de ha megjönnének a várva várt esőzések, és helyére billenne a természet rendje, újra kisimulnának a ráncok stb. Persze szeretném, ha így lenne...Annyi negatívummal bombáznak minket,s a hetek óta tartó kánikula próbára tesz minden idegszálat.
A meleg és a jó idő viszont kedvez a nyaralóknak, kitolódott a szezon, s talán a hűs falusi vendégházak is szép forgalmat bonyolíthatnak. A Bodzás Vendégház mindenesetre folyamatos vendégforgalmat bonyolított a nyáron és jelenleg is, s bízom benne, hogy sikerült visszatérő vendégeket is megnyernünk az idén, programjainkkal, látnivalóinkkal és nem utolsó sorban finom főztjeinkkel.
Az alábbi fotók eléggé markánsan demonstrálnák a világvégi hangulatot, ám hamar elhussantak fejünk felől, átadva a helyet a napsütésnek és a tomboló nyárnak. Eső sajna, nem lett belőlük...



Megjegyzések

  1. Nálunk az előbb is beborult, s ebben is maradt. Minden kiégve, minden. Örülök, hogy ilyen sikeretek van!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Füstölt nyúlcomb

Nyúlszalámi

Feta sajt készítés