Január végi programunk a Bodzás Vendégházban - disznóölés!

Itt az alkalom, hogy beszerezzétek a család egész évi disznóhús készletét a gannai Bodzás Vendégház és a kéttornyúlaki Kőszeghy család közös programja keretében!

110-120 kg-os hússertés feldolgozása

2012. január 28-án (Pápa-Kéttornyúlakon)

Garantáltan jó minőségű húshoz juthattok, hisz az állatok hagyományosan lettek felnevelve.

A kétnapos program tartalma:

- Január 27-én, péntek délután érkezés Gannára, a Bodzás Vendégházba
- Január 28-án szombaton reggel 7 órától disznóölés Kéttornyúlakon, a Kőszeghy családnál, délután 3-4 óráig. (Segédkezni lehetséges)
- üdvözlőital házi pálinkával
- egész nap korlátlan borfogyasztás
- 13 órakor ebéd a frissen sült pecsenyékből
- kolbász töltés
- a feldolgozott húsok csomagolása, hazavitele
- vacsora Gannán a Bodzás Vendégházban önellátással, vagy előzetes egyeztetéssel elkészítem a sült kolbászt párolt káposztával, héjában sült burgonyával (1000,-Ft/adag)
- január 29-én reggeli önellátással, vagy előzetes egyeztetéssel háztáji reggeli a'la Zsuzsa asszony (frissen sült kenyér, házi sajtok, lekvárok, házi májkrém: 1500,-Ft/adag)
- délelőtt 10 órakor hazautazás a sok-sok disznósággal

A program ára:

- a 110-120 kg-os disznó valamint az egész napos program az ebéddel és az italfogyasztással:
75.000,-Ft

- 2 éjszaka szállás a kandallós Bodzás Vendégházban Gannán, 4-6 főre IFÁ-val, gázfűtéssel és ajándék tűzifával a kandallóhoz:

50.000,-Ft



A programra 4-6 fős családot, vagy baráti társaságot várunk!
Gannáról Kéttornyúlakra transzfer lehetséges (6000,-Ft)
Jelentkezni a 0620/ 426 5876-os telefonszámon, illetve az info kukac bodzas.hu email címen lehetséges.

Megjegyzések

  1. Csak csendes (hon)vágyamat szeretném kifejezni, sajnos, jelentkezni nem tudok... pedig... béltisztításban jeleskedtem, úgy 25 éve :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kár, hogy nem jössz, de megértem. Az írországi transzfert én nem tudnám kifizetni:)))

      Törlés
  2. Drága Zsuzsa!

    Kérlek, nézz be hozzám, van ott egy meglepetés számodra! :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Füstölt nyúlcomb

Nyúlszalámi

Feta sajt készítés