Végre itt a nyár!

És ráadásul a Bodzás Vendégház szabad a hétvégén!
Gyertek, és nézzetek körül Gannán, valamint Pápa is várja az idelátogatókat, hisz ezen a hétvégén lesz a Nemzetek Együttes Játékai, 20. alkalommal. Sok-sok program kisgyerekeseknek, felnőtteknek, kukkants be Pápa város honlapjára több információért!
Pancsolóval és sok-sok kerti játékkal, bográcsozási lehetőséggel várjuk kedves vendégeinket, most last minute akcióval! A későn ébredők is nagyon kellemes árakkal találkozhatnak nálunk, érdemes minket választani erre a hétvégére, de a következő is tartogat meglepetéseket, úgyhogy várok minden kikapcsolódni, felfrissülni vágyó családot! A Bodzás Vendégház honlapján minden kérdésedre választ talász. Keress és hívj minket, szerintem egy nagyon kellemes hétvégére van kilátás.  "Sülnek" a kecskesajtok, a krémesek és az érettebbek is, van még bodzaszörp, és jófajta somlói és szentgyörgyhegyi boraink várják a szomjúhozókat!
A lenti képen éppen a gannai "Cabrales" csöpög, vegyesen kecske- és tehéntejjel, az ízesítését még megálmodom. (Jobban utánanéztem a Cabralesnek, szóval az egy kékpenészes spanyol sajt, tehát ez mégsem az...:( Amúgy ez is tehén- és kecsketej keveréke, de csak ennyi a hasonlóság.)


Fogyasztható azonban krémsajtom, amit fokhagymás-kapros ízesítéssel láttam el, és már háromnak híja van...

Megjegyzések

  1. Nagyon guszták ezek az általad készített sajtok, meg is éheztem! Itt a falubéli falusi vendégházasok is panaszkodnak a gyatra forgalomra, ez a mostani gazdasági helyzetben bizony teljesen érthető. Náluk nem csak egy-egy hétvége szabad, sajnos több is. Remélem, hogy ezzel a jó kis bejegyzéssel és az ínycsiklandozó képekkel sikerül odacsábítanod a vendégeket!

    VálaszTörlés
  2. Annamarie: mondják, hogy "jó boltnak"is kell a cégér...

    Jutka: ...és szerintem, finom is:))

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Füstölt nyúlcomb

Nyúlszalámi

A jancsikályháról