Befőzés, aszalás

Medvehagyma olajban
Diócsemege 
Pitypang méz 
Feketeszeder lekvár és mentás almazselé 
Savóméz vagy mysos 
Házi vegeta 
Laskagomba olajban 
Bodzaszörp reszelt almával 
Kovászos uborka 
Szilvalekvár 
Aszalt paradicsom 
Kökény csatni 
Fűszernövények szaporítása 
Zölddió lekvár (előkészület), meggylekvár és fűszerolaj 
Zölddió likőr 
100% céklalé 
Zamatos turbolya
Mézes-citromos gyömbérszósz
Kecskesajttal töltött csilipaprika
Ecetes almapaprika
Paradicsomszósz
Darált csípős paprika
Szilvalekvár, aszalt szilva 
Dióval töltött aszalt szilva 
Savanyú csicsóka
Cseresznye, ribizli, jostalekvár, levendulás cseresznye, cseresznyekompót, gyömbér likőr, majonézes céklasalátahttps://egycseppbodzas.blogspot.com/2018/06/elindult-befozo-szezon.html#comment-form
Zöldség, fűszer betakarítás
Olajos hal házilag
Citromfüves pezsgőital 
Sarkantyúka virágdzsem 
Őszibarack kompót, lekvár, gombóc, pite

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Füstölt nyúlcomb

Nyúlszalámi

Feta sajt készítés