Befőzés, aszalás
Medvehagyma olajban
Diócsemege
Pitypang méz
Feketeszeder lekvár és mentás almazselé
Savóméz vagy mysos
Házi vegeta
Laskagomba olajban
Bodzaszörp reszelt almával
Kovászos uborka
Szilvalekvár
Aszalt paradicsom
Kökény csatni
Fűszernövények szaporítása
Zölddió lekvár (előkészület), meggylekvár és fűszerolaj
Zölddió likőr
100% céklalé
Zamatos turbolya
Mézes-citromos gyömbérszósz
Kecskesajttal töltött csilipaprika
Ecetes almapaprika
Paradicsomszósz
Darált csípős paprika
Szilvalekvár, aszalt szilva
Dióval töltött aszalt szilva
Savanyú csicsóka
Cseresznye, ribizli, jostalekvár, levendulás cseresznye, cseresznyekompót, gyömbér likőr, majonézes céklasalátahttps://egycseppbodzas.blogspot.com/2018/06/elindult-befozo-szezon.html#comment-form
Zöldség, fűszer betakarítás
Olajos hal házilag
Citromfüves pezsgőital
Sarkantyúka virágdzsem
Őszibarack kompót, lekvár, gombóc, pite