Vannak ezek a házak vidéken...

Már több mint egy éve tart a járvány. Érzed, éled, beépítetted az életedbe, ki így, ki úgy. Nincs csavargás, pláne nem külföldre tervezés. Szép a saját országunk is, fel kéne fedezni. De hát egy többnapos utazáshoz a szállások is le vannak zárva. Marad a hétvégi, egynapos portyázás erdőre, mezőre, hátizsákban vitt szendviccsel, felkészültebbeknek ott a hátizsákban a grillező, gyufával, faszénnel, sütnivalóval. Kinek mi. Hús vagy vega.


Szállásként csak az jöhet szóba, ahol az üzleti út legalább nyitva áll. No, ott ezt hitelesíteni, aláírni kell. Gondolkodsz, töröd a fejed. Megéri? Kell ez nekem? De már tele a hócipő az otthon üléssel, a  home office-szal, a család, a kutya is mozogni kíván, mit tegyek? 

De hát ebben a felfordult világban most egyelőre így lehet létezni. Szállásadónak és szálláskeresőnek egyaránt. Szóval, ha ki akarsz szabadulni a négy fal fogságából, most is megteheted. 

A vendégházat nyitásra kész állapotban tartjuk, fűtjük, takarítjuk, várunk Benneteket! Jó egészséget kívánunk mindőtöknek!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Holle anyó megrázta dunyháját

Füstölt nyúlcomb

A "tökéletes kekszrecept" faragott kekszmintázóhoz