Lótartás - libalegelés

...avagy falusi vakáció a Bakonyalján.
Méregdrága légkondi helyett hűvös kőház nyáron is,  csenddel, nyugalommal, állattartással, kertészkedéssel és ha belefér, egy kis házikoszttal megspékelve.
Nálunk igazából azt találod meg nyáron is, amit egyébként is keresel: családias elvonulást, némi kontaktot a háziakkal, de alapvetően gondoskodsz a programjaidról - ha erre van neked és a gyerkőcöknek igénye, oldalunkon találsz erre segítséget - egyszerű, élhető nyaralás, megfizethető áron. Semmi csimmbumm cirkusz részünkről, szóval ha a mulattatás a célod, akkor tényleg irány a nagyvilág, sokan szakosodnak erre - de mi is kaphatóak vagyunk sok mindenre, időnk függvényében.

Amit megtalálsz nálunk: természetes csend és hangok, ami alapvetően pihentető, de ehhez Te is kellesz, a tyúk és kakashangok, a kutyaugatás, a libagágogás, a madárcsiripelés hozzátartozik a mindennapokhoz, és ráadásul nem közvetlenül a füledbe - a pipi és kutyaélet kicsit távolabb, nálunk, a szomszédban zajlik.
Van még pár foglalható időpontunk a nyárból, ha még nem döntöttél és keresgélsz, élj a lehetőséggel: pipik, libákkutyák, macskák, nyuszik és lovak is helyben vannak, két kirándulás vagy a közelben - esetleg a Balcsinál - megejthető fürdőzés közt bepillanthatsz a vidéki életbe - ami nem Pinterest vagy Instagram szépen javított fotókkal, hanem a'la nature, és mégis élhető, nem kendőzött, s pláne vidám is tud lenni, akkor gyere el hozzánk, mi szeretettel várunk.
Ha van négylábú kedvenced, itt ő is jól fogja érezni magát!

Zsuzsa néni, Feri bácsi és egyelőre Zsófi is...



 Képek segítségül hívása a Google archívumából.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Füstölt nyúlcomb

Nyúlszalámi

A jancsikályháról