Uccu újra nálunk járt...

Van abban valami csodálatos, ha egy nálunk született kutya új helyre kerülvén, visszatér a "szülőföldjére". Ezen a nyáron ebben a csodában is részünk volt, hisz Bogi tavaly tavaszi kölyke, Uccu, idén újra meglátogatott minket régi-új családjával együtt.
A háromgyerekes zalaegerszegi család tavalyi nyaralásakor "szerelmesedett" bele az akkor még csak féléves Uccuba, akiért távozásuk után pár nappal vissza is jöttek, hisz nemcsak a gyerekek, de a szülők is úgy döntöttek, hogy kutyás családdá válnak.
Az eltelt egy év alatt is tartottuk a kapcsolatot az interneten keresztül, és "szemtanúi" lehettünk Uccu gyönyörű pulivá válásának.
Boldogság és öröm volt, hogy a kutyás család Uccuval jó ötletnek tartotta visszatérni a Bodzásba, Uccu szülőföldjére, a gyerekek tavalyi játszó-nyaralóhelyére.
Kíváncsian és izgalommal vártuk a találkozást Uccu és Bogi - az anya - részéről, valamint Bogi tavaly őszi fiával Tücsökkel, aki már nem fajtatiszta puli, de mégiscsak tesója Uccunak.
A továbbiak képekben elmesélve.
Uccu gyönyörű zsinóros pulivá serdült

A két testvér ismerkedik  

Uccu az anyját és Tücsököt figyeli - vajon felismeri Bogiban az anyját?  

Tücsök és Uccu a gazdákra figyel

Tücsök játékra hívja Uccut

Naaa, gyere már!

Beszéljük meg, ki a Főnök...

Megjegyzések

  1. Jók az ilyen találkozások. Hogy került Zegre Uccu, hirdettétek?

    VálaszTörlés
  2. Anikó, amint a posztban írtam, a család tavaly nyáron nálunk járt, és a gyerekek akkor szerették meg Uccut, akiért a távozásuk után 3 nappal visszajöttek:))

    VálaszTörlés
  3. Akkor jó alaposan olvastalak el....

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Füstölt nyúlcomb

Nyúlszalámi

Feta sajt készítés