2013. március 25., hétfő

Indul a bittvai füstölt pisztráng-projektünk


Halfüstölő
Elkészült a halfüstölőnk, így a Húsvéti hétvégén "debütálunk" portánkon a bittvai füstölt pisztrángunkkal! A próba füstölések megtörténtek, a füstöt válogatott gyümölcsfák forgácsából illetve aprítékából készítjük, és hogy még ízesebb-zamatosabb legyen, némi borókabogyóval tesszük pikánssá az ízhatást!
A pisztráng a füstölést megelőző napon egy sós-fűszeres pácban áll, aminek a receptje természetesen TITKOS:((
Aki csak teheti, jöjjön kirándulni Gannára - a Bodzás is szabad még az ünnepekre - és térjen be hozzánk halkóstolóra, forralt borra!
Mindenkit szeretettel várunk!

1 megjegyzés:

Permakultúra

Lassan itt a tavasz, kerttel rendelkező barátaim már bizonyára terveznek, palántáznak, ki-ki lehetőségeihez, idejéhez mérten, mint ahog...

Népszerű bejegyzések