Indul a bittvai füstölt pisztráng-projektünk


Halfüstölő
Elkészült a halfüstölőnk, így a Húsvéti hétvégén "debütálunk" portánkon a bittvai füstölt pisztrángunkkal! A próba füstölések megtörténtek, a füstöt válogatott gyümölcsfák forgácsából illetve aprítékából készítjük, és hogy még ízesebb-zamatosabb legyen, némi borókabogyóval tesszük pikánssá az ízhatást!
A pisztráng a füstölést megelőző napon egy sós-fűszeres pácban áll, aminek a receptje természetesen TITKOS:((
Aki csak teheti, jöjjön kirándulni Gannára - a Bodzás is szabad még az ünnepekre - és térjen be hozzánk halkóstolóra, forralt borra!
Mindenkit szeretettel várunk!

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Füstölt nyúlcomb

Nyúlszalámi

Vargányás gombakrém