Disznót vág a falu

A fenti, kissé gyűrött meghívó Ganna lakosságát hívja szombatra egybe, régmúlt idők tradíciójával összeverbuválni egy kis közösséget, egész napos vigadalomra - no nem a coca szempontjából:(( .
"Ügyeskezű, szakácsművészetben jártas asszonyságnak" tartván magamat, töröm a fejem az általam készítendő étekre, ami minden bizonnyal valamely libatepertős pogácsa, vagy kolbásszal töltött kovászolt bagett, netán jó érett tehénsajtjaim valamelyike lesz majd feláldozva a közösbe. (Kecskesajtra sajna még várni kell...)
Ha valakinek kedve szottyan erre a hétvégére Gannára látogatni - és ezen a kellemes falusi toron is részt venni, a Bodzás Vendégház szeretettel vár minden falusi gasztronómiára ráhangolódott vendéget!
Jöjjenek el hozzánk és segítsük kiűzni a telet a Bakonyból! - Még ha csak egy kis időre is, egyelőre!

Megjegyzések

 1. Zsuzsa a vasárnapi bejegyzésemben írok egy receptről, kipróbálhatnád, persze a töltelék lehetne más, a naphoz illő: töltött korong
  http://www.jolkifoztem.hu/recept/toltott-korongok
  Jó mulatást!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm a receptet Anikó, valamikor hasonlót már készítettem én is - kukorica nélkül, amit mi itthon nem szeretünk: libának való:))) - de most, hogy felelevenítetted, jó esély van rá, hogy elkészítsem!
   Még egyszer köszi!

   Zsuzsa

   Törlés
  2. Jót nevettem a kukoricán, egyszer a takarítónő mondta, hogy a malacot is azzal hizlalják, én meg diétáztam vele. Ennyit a kukoricáról.

   Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A "tökéletes kekszrecept" faragott kekszmintázóhoz

Füstölt nyúlcomb

Hagymatokány