Kekszmintázó...gannai kecsketejes herbaszappanok...vásári készülődés

Idén is a nagy sikert aratott gasztro-, illetve házi kozmetikum ajándékcsomagok lesznek a családi karácsonyfák alatt, és készülődvén a hétvégi karácsonyi vásárra, az utolsó simításokat végezzük a gyönyörűen faragott kekszmintázóinkon.:


A különböző illatú (körömvirág, csipkebogyó, birsalmás, ásványi sós, olívás, narancs-szegfűszeges) Gannai kecsketejes herbaszappanokat celofánba csomagolom, dekor felirattal látom el, és raffiával kötözöm át. Remélem, tetszetősek...?

Mindenkinek jó készülődést kívánok az ünnepekre:))

Megjegyzések

  1. Kedves Zsuzsa!
    Dicséretre méltó, példaértékű és követendő manapság, amit Te nap, mint nap véghez viszel. Magam is hasonló tevékenységekkel foglalkozom és tudom mennyi munkával járnak az efféle dolgot. Ugyanakkor rengeteg örömteli pillanatot tudnak okozni az állataink, vagy éppen az elkészült fenséges étel. Szép napokat és hasonló örömteli pillanatokat kívánok Neked és családodnak!
    Henko Debrecenből

    VálaszTörlés
  2. Henko: üdv a bloggerek között:))Köszönöm kedves soraidat, és Neked is jó erőt és egészséget kívánok vidéki életedhez.

    VálaszTörlés
  3. Nagyon hasznos és ötletes dolgokat készítel, igen aprólékos munka lehet.Sok türelem kell hozzá.A természetes anyagokból készült dolgokat én is szeretem és keresem.Üdv,Olgis.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Füstölt nyúlcomb

Nyúlszalámi

Feta sajt készítés