Kutyanász

Épp nem erről akartam írni, viszont akut.
Most ment el baráti társaság a vendégházból, ilyenkor kicsit átalakul a vasárnapi program, különösen, hogy a távozó fiatal vendégsereg egyrésze a messzi Skóciából érkezett, még ha magyarok is. Jajj, fiatalabbak a lányomnál, és milyen aranyosak, érdeklődőek!
Most viszont Bogiról szól a bejegyzés, aki ebben a csodás napsütötte januárban úgy döntött, hogy előrehozza a szaporodást, és a várt február helyett már most izgalomba hozza a falu kankutyáit, így nálunk acsarkodik 3 hím is, köztük az örökös befutó, a GazCsábító is. Most lefigyeltem a szerelmi románcot az konyhaablakomból., épp rántott husi készítése közben. A fotók a konyhaaablak üvegén keresztül készültek.
Bogi és Bobó - alias GazCsábító - már napok óta sülve-főve együtt van - Lucsánó nem kis bánatára, hisz most Bogi "nem ér rá" vele játszani, így jobb híján a szomszédba megy szomorkodni egy pincser keverék kutyushoz.
Bogi még nincs a legintenzívebb stádiumban, viszont sok az egymás és az egymás vizeletének szaglászása, a dörgölődzés. A szénában való összebújás. Bogi tehát újra szerelmes, s nem tudom, hogy csak Bobóba-e, mert az óriás schnauzer testvérpárt rendre elzavarják, s egyelőre senki idegen eb be nem teheti a lábát a birtokra, amíg Bobó őrzi Bogit.

Megjegyzések

  1. Édesanyám élettársának tavaly óta van egy puli lánykája és nagyon szeretjük.Igen értelmes kutyák (én csak lábtörlőnek szoktam gúnyolni) mert ha kifekszik, elnyúlik akkor teljesen hasonlít egy felmosórongyra is.Az egész család megkedvelte ezt a fajtát, bárkinek merném ajánlani.Bogi és Bobó szerelméből biztos vagyok benne, hogy édes kiskutyák születnek majd :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Füstölt nyúlcomb

Nyúlszalámi

A jancsikályháról