2016. szeptember 14., szerda

Megkezdődött az iskola...

...ám miért ne kezdhetnénk úgy az őszt, mintha még nyár volna? És miért is neveznénk vénasszonyok nyarának, amikor az időjárás is kánikulai?
Hétvégi vendégeink vidám fotói Maláta-közelből.
A somlói túrához medvehagymás pogival járultam hozzá, Adriék Michelin-csillagosra minősítették. Azért ez nem semmi!

Készülődés a futószárazáshoz. Feri bácsi az utolsó simításokat végzi Maláta "haján".

És akkor JUHÉÉÉÉÉÉ!!!!

A helyes tartás gyakorlása. A háttérben az a feketeség Maláta farka alatt Lucsánó kutyink, aki egy gödörből lesi a tananyagot.

Ember és állat barátkozása

Csoportkép a tanfolyam végén. Úgy tűnik, mindenki elégedett, és végre Maláta füle is helyesen áll, nem úgy, mint egy szamárnak....

Import macskánk megadással tűri a bátortalan kézbevételt.

 Utózönge fenti képhez: azért Import a fenti macska neve, mert a saját kilenctagú kismacsek óvodánkhoz valahonnét önként csatlakozott. Nagy kedvenc lesz, mert amíg a sajátok félénkek-tartózkodóak, addig Import-macsek állandóan lábközelben dörgölőzik, a világ legtermészetesebb dolgának tartja a kézbevételt-simogatást, amit DOROMBOLÁSSAL honorál. Na, ezzel vett minket le a lábunkról...:)))

Pótzönge: a Bodzás Vendégház nyilvánvalóan - és tíz éves fennállásának tapasztalatait figyelembevéve - nem csak a nyárra koncentrál. Aki csak teheti, keressen minket Gannán, élvezzük együtt az évszakok váltakozását!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails