Megkezdődött az iskola...

...ám miért ne kezdhetnénk úgy az őszt, mintha még nyár volna? És miért is neveznénk vénasszonyok nyarának, amikor az időjárás is kánikulai?
Hétvégi vendégeink vidám fotói Maláta-közelből.
A somlói túrához medvehagymás pogival járultam hozzá, Adriék Michelin-csillagosra minősítették. Azért ez nem semmi!

Készülődés a futószárazáshoz. Feri bácsi az utolsó simításokat végzi Maláta "haján".

És akkor JUHÉÉÉÉÉÉ!!!!

A helyes tartás gyakorlása. A háttérben az a feketeség Maláta farka alatt Lucsánó kutyink, aki egy gödörből lesi a tananyagot.

Ember és állat barátkozása

Csoportkép a tanfolyam végén. Úgy tűnik, mindenki elégedett, és végre Maláta füle is helyesen áll, nem úgy, mint egy szamárnak....

Import macskánk megadással tűri a bátortalan kézbevételt.

 Utózönge fenti képhez: azért Import a fenti macska neve, mert a saját kilenctagú kismacsek óvodánkhoz valahonnét önként csatlakozott. Nagy kedvenc lesz, mert amíg a sajátok félénkek-tartózkodóak, addig Import-macsek állandóan lábközelben dörgölőzik, a világ legtermészetesebb dolgának tartja a kézbevételt-simogatást, amit DOROMBOLÁSSAL honorál. Na, ezzel vett minket le a lábunkról...:)))

Pótzönge: a Bodzás Vendégház nyilvánvalóan - és tíz éves fennállásának tapasztalatait figyelembevéve - nem csak a nyárra koncentrál. Aki csak teheti, keressen minket Gannán, élvezzük együtt az évszakok váltakozását!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Füstölt nyúlcomb

Nyúlszalámi

A jancsikályháról