2016. június 29., szerda

Feri bácsi fakanállal a konyhában

Nem először persze - és biztos nem is utoljára, valamint nem fakanál gyártóként, hanem hobbifőzőként, gasztromókusként (a blogger inkább én volnék:))
Ferencem kedvtelésből gyakorta - bár szerinte mégsem elég gyakran áll be a konyhapult mögé, ám nem épp tökfőzeléket főzni - mondjuk a pörköltet hozzá, azt igen -, hanem olyankor, amikor egy hosszú ideje fejben érlelődő ínyenc recept összes hozzávalója rendelkezésre áll. Ilyen volt ez is épp.
Régi vágyunk, hogy a háztájiban nevelkedő nyulaink húsát ínycsiklandozó receptekkel kívánatosabbá tudjuk tenni - elsősorban vendégeinknek. Tudjuk, hogy aki húzódozik is a nyúlhústól, mégis megpróbálja nálunk, az kellemesen csalódik. Ezért jobbnál jobb receptekkel próbálkozunk, a sikeresek beépülhetnek étlapunkba. Ez a memme is sikergyanús!

Pirított nyúlcomb zöldspárgával, hollandi mártással
 

2 megjegyzés:

  1. Ettem már Feri bácsi főztjét, mindenkinek csak ajánlani tudom!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, Anikó, én magam is így érzem, most különösen, amikor féltem attól, hogy a sütési idő kevés lesz a hús megpuhulásához, de kellemesen csalódtam...és a zöldspárga se volt szálkás:))

      Törlés

Permakultúra

Lassan itt a tavasz, kerttel rendelkező barátaim már bizonyára terveznek, palántáznak, ki-ki lehetőségeihez, idejéhez mérten, mint ahog...

Népszerű bejegyzések