Április- szelek hava

Ez nem a falusi bloggerek időszaka. Annyi a munka-teendő, házban és földeken egyaránt, hogy tényleg nincs idő írásra. Aki gyönyörködni akar a természet szépségében, azt nem a Bloggerre és a FB-re irányítom, hanem menjen ki a természetbe, élvezze a szelet, a napot, a szagokat, illatokat,  a langymeleget, fusson, sétáljon, és ne kérdezzen másokat, bízzon saját magában, az orrában, bőrében...

Mi most tavaszi nagytakarítást végzünk,  vendégházban, saját házban, állatok körül... Legyetek türelemmel - és ha erre tévedtek, minden  dolgos kézre szükségünk van...Feri bácsi és Zsuzsa néni azon iparkodik, hogy friss-illatos házikóba jöhessetek élvezni az évszakok gyönyörűségeit, a tavaszt, és itt van már a nyakunkban a nyár is...

Az állatsimogatóban a lovakon, cicákon,  kutyákon kívül  új baromfiakban (némakacsák) és kisgidában is gyönyörködhettek.  Fecskék raknak fészket a lóistállóban, pulykapipe költi a csibéket, kispulykákat, nyuszik rohangálnak a zöldben és Falat, a kisgida várja a szeretetteli simogatást.

 Bogi és a cicamamák is hamarosan újszülöttekkel várják vendégeinket.

Ez a Bodzás tavaszi hívogatója - gyertek el ebbe az öreg házikóba, és feledjétek el pár napra a problémákat, a kis ház várja a felüdülni vágyókat, az erőre kapni akarókat.

Zsuzsa asszony és Feri bácsi segíthet ebben, ha kéritek!

Megjegyzések

  1. Το ομορφότερο δώρο στον εαυτό μας είναι η ζωή κοντά στη φύση!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Πράγματι: άλογα, πουλιά, σκύλοι, γάτες, κατσίκες που ζουν με κήπο-οπωροφόρα δένδρα φροντίζεται: αυτή είναι η πιο ολοκληρωμένη ζωή, νομίζω.

      Törlés
  2. Jó munkát és egészséget, erőt hozzá! Meg egy kis időt mellé némi élvezkedésre is, mert elszáguldanak a napok. Mit napok, a hetek és hónapok is.;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Így igaz, kell az erő és az egészség is a fárasztó tevékenységek elvégzéséhez, de annál örömtelibb lesz a végeredmény: a tiszta-illatos házikó.

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Füstölt nyúlcomb

Nyúlszalámi

Feta sajt készítés