Az idei falunapi főzőversenyre beneveztünk Fefével, méghozzá Bodzás Vendégházunk márkaneve alatt (cicc..:))
5 kiló szarvas színhús volt az alapanyagunk, mindenki azt főzött, amit szíve diktált.
Úgy saccoltunk, hogy lesz itt pörkölt szép számmal, hát ne mi legyünk a sokadikak, így egy tejszínes-vargányás tokány mellett döntöttünk.
Köretnek a grillezett zöldségek mellé petrezselymes gnocchit (na jó, nudlit) készítettem. Bár a formája akkor is gnocchi volt:))
A továbbiak képekkel elmesélve:
|
Fefe éleszti a tüzet |
|
Sátor alatt...fűszerekkel körülvéve |
|
Rotyog a szarvashús |
|
|
Vajon mindent beletettünk? |
|
Zöldségek grillen |
|
Ez már a tálalás "magasiskolája" |
|
A séf a nudlinak is helyet keres a kínáló tálon |
|
És az első tesztelőnk... |
|
|
|
|
|
Verseny tányérok a zsűri előtt. Mi voltunk a 3. tányér |
|
|
|
|
|
|
Itt már a díjnyertes is látható...Sajna, nem mi voltunk... |
|
A grémium ítélkezik... |
|
Elégedett látogatók (hugom és lánya:)) |
Bunda :-) Nagyon izgalmasan hangzott! Már csak azért is a tietek az első hely, mert nem pörit csináltatok!!!
VálaszTörlés