Az idei falunapi főzőversenyre beneveztünk Fefével, méghozzá Bodzás Vendégházunk márkaneve alatt (cicc..:))
5 kiló szarvas színhús volt az alapanyagunk, mindenki azt főzött, amit szíve diktált.
Úgy saccoltunk, hogy lesz itt pörkölt szép számmal, hát ne mi legyünk a sokadikak, így egy tejszínes-vargányás tokány mellett döntöttünk.
Köretnek a grillezett zöldségek mellé petrezselymes gnocchit (na jó, nudlit) készítettem. Bár a formája akkor is gnocchi volt:))
A továbbiak képekkel elmesélve:
 |
| Fefe éleszti a tüzet |
 |
| Sátor alatt...fűszerekkel körülvéve |
 |
| Rotyog a szarvashús |
|
 |
| Vajon mindent beletettünk? |
 |
| Zöldségek grillen |
 |
| Ez már a tálalás "magasiskolája" |
 |
| A séf a nudlinak is helyet keres a kínáló tálon |
 |
| És az első tesztelőnk... |
|
|
|
|
 |
| Verseny tányérok a zsűri előtt. Mi voltunk a 3. tányér |
|
|
|
|
|
 |
| Itt már a díjnyertes is látható...Sajna, nem mi voltunk... |
 |
| A grémium ítélkezik... |
 |
| Elégedett látogatók (hugom és lánya:)) |
Bunda :-) Nagyon izgalmasan hangzott! Már csak azért is a tietek az első hely, mert nem pörit csináltatok!!!
VálaszTörlés