2016. március 9., szerda

Fincsi-képek

Legtöbbször én főzök és én is fotózok, de az is előfordul, hogy ugyan én főzök, de a vendégeink fotóznak.
Köszönjük Éváéknak a fotókat, és az engedélyüket, hogy közreadjuk őket:
Kutyapihenő a kandalló előtt

Reggeli bagettel, kenőkékkel

A Bodzás-bagett mindig nagy siker

Padlizsánkrém és szárnyasmájkrém

Currys nyúlragu almaszósszal

Profiterol

Tárkonyos nyúlraguleves

4 megjegyzés:

  1. nagyon jól tartod a vendégeidet :)

    VálaszTörlés
  2. A Bodzás-bagett szezonban bodzás is? :D Ínycsiklandóak az ételek!!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kipróbálható. Mondjuk a tetejére durva só vagy magvak helyett bodzavirág:))

      Törlés

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails