tag:blogger.com,1999:blog-3823090598993212487.post2056526572429643552..comments2024-02-23T03:13:28.305-08:00Comments on Egy csepp falusi élet: Mákkenyerecském - majdnem paleoBodzás Vendégházhttp://www.blogger.com/profile/12989771635882846718noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3823090598993212487.post-6405733103468342762013-03-07T02:03:54.226-08:002013-03-07T02:03:54.226-08:00Csak szvsz de, a szódás kenyeret nem kell pihentet...Csak szvsz de, a szódás kenyeret nem kell pihentetni mert nem fog kelni. Szódabikarbóna helyett sütőport használnék. Illetve víz helyet esetleg joghurtot vagy zefírt. És most befogom és csöndben olvasok tovább.Zzevhttps://www.blogger.com/profile/18221862716153602670noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3823090598993212487.post-82277307894795110812013-02-28T01:49:16.508-08:002013-02-28T01:49:16.508-08:00Kipróbálom,tetszik az ötlet! Jól is néz ki.Kipróbálom,tetszik az ötlet! Jól is néz ki.Atkáriné Terikehttps://www.blogger.com/profile/04862560663535928804noreply@blogger.com