tag:blogger.com,1999:blog-3823090598993212487.post1604435953962080968..comments2024-02-23T03:13:28.305-08:00Comments on Egy csepp falusi élet: Zölddió likőrBodzás Vendégházhttp://www.blogger.com/profile/12989771635882846718noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-3823090598993212487.post-69158460476402359222015-03-17T01:43:15.034-07:002015-03-17T01:43:15.034-07:00Ilyen diólikőrt mi is csináltunk két és fél éve, é...Ilyen diólikőrt mi is csináltunk két és fél éve, és pár nap alatt egészen bemélyült a színe. Igaz mi már elve cukrozva készítettük el, azaz a felvágott dióra ment a cukor is, és nem törköllyel lett felöntve... Gondolom ez utóbbi számít igazán. Finom volt, elfogyott, de a diót újra és újra felöntve lehetett azért még "sokadik lét" is lehúzni róla... :)<br />Nyözöhttps://www.blogger.com/profile/01074084482154700001noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3823090598993212487.post-44408676731218240092015-01-08T11:44:25.847-08:002015-01-08T11:44:25.847-08:00:)):))Bodzás Vendégházhttps://www.blogger.com/profile/12989771635882846718noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3823090598993212487.post-19183974321248320712015-01-08T11:39:56.199-08:002015-01-08T11:39:56.199-08:00Hű! Elmentem! Pedig eszemben volt nyáron,aztán ......Hű! Elmentem! Pedig eszemben volt nyáron,aztán ...de nem a likőr.:) Azt érdemes készíteni,és rákapni is.:)<br />Én meggylikőrt készítettem. Arra is rá lehet kapni.:)Monikahttps://www.blogger.com/profile/03697808689003455558noreply@blogger.com