Elektronikus zaj nélkül

Amíg szerte e hazában - és a nagyvilágban is - vendéglátók azon fáradoznak, hogy minél "jobban" kiszolgálják vendégeiket elektronikusan is (plazmatévé minden szobába, WiFi nem csak közösségi terekben, hanem lehetőleg mindenhol) bevallom, mi inkább az elektronikus csendet részesítjük előnyben a vendégházunkban.
A legerősebb zajkeltő készülék egy retro táskarádió....

Mindezt az a sokévi tapasztalat igazolja, hogy vendégeink inkább hálásak a csendért, mint hogy bosszankodnának a lefedettségünk miatti hiányosságokért - ami persze a térségünkben egyeduralkodó szolgáltatónk hiányossága is egyben.

Nagy általánosságban zömében számítógépen dolgozók találnak  meg minket, és nem bánják, ha a kikapcsolódásuk alatt  távoltarthatják magukat a világhálótól, illetve megelégszenek a saját mobilinternetjükkel.

Tudom, a gyerkőcökkel ma már nem ilyen egyszerű, ám ha a szülő jól szervezi meg a programokat, és este inkább közös társasozásra, bográcsozásra, szalonnasütésre invitálja az ifjúságot, ők is "ki fogják bírni" a vidéki életet és csendet, sőt többnyire meg lesznek lepődve az élmény újdonságától.

Talán merész ez az elgondolásunk a szállások közötti versenyben, ám látogatottságunk és a pozitív visszajelzések meggyőztek minket igazunkról.

Így a Bodzás Vendégház legyen az a remek hely, ahol jó nagyokat lehet aludni, kirándulni, jókedvünkben az égre kiáltani, megkísérelni megszámolni a csillagokat az égen, enni a főztömből, bekukkantani Feri bá műhelyébe, labdázni a kutyusokkal, lovat etetni répával, összeszedni a tyúktojást, jól megijedni Pulyka Putyin vérvörös nyakától és hangjától....és még számtalan izgalmas kaland várja a szívében  nyitottan érkezőt, az ÉLŐRE, a TERMÉSZETRE rácsodálkozót.

Ui: azon se lepődnék meg, ha a nem is túl távoli jövőben épp az ilyen helyek lennének TOP-listásak...

Megjegyzések

  1. Manapság az elektro rádiós kommunikáció már már a gondolatolvasást idézi elő, nekem speciel (örök szkeptikusnak) bejött az okos telefon. Messzi ismerősökkel bármikor gondolatokat tudunk megosztani, ez kifejezetten jó. Ez engem nem gátol meg abban, hogy jól érezzem magam bárhol, remélem egyszer nálatok is, noha nem vagyok panziós fajta, de rátok már nagyon kíváncsi vagyok.... :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már többször invitáltalak, egyszer talán ideértek Gannára:))És nem vagyunk panziósok, a Bodzás egy egyszerű, kicsi vendégház.A kulcsosház fogalma közelebb van hozzá, mint a panzió.

      Törlés
    2. Ne érts félre Zsuzsa, nem lenézésből mondtam a panziósságot. Mivel nem vagyok világjártas, nem tudom mi is a különbség a panzió és kulcsos ház között. Dolgoztam egy pár panziósnak ezt azt és úgy tűnt, hogy feszt a vendég feneke körül forogtak és minden volt ott csak intimitás nem. Magamat ismerve ezt nem szeretem. Gondolom a kulcsos ház az más. De egyszer mindenképpen meg akarlak látogatni...azt a vintázs festést is lekoppintani... :-)

      Törlés
  2. Szerintem nagyon, nagyon jó ötlet! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, így gondolom én is, mindenesetre már tíz éve így működünk.

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Füstölt nyúlcomb

Nyúlszalámi

Feta sajt készítés