Tavaszi frissesség a Bodzásban

Mészillatú, ropogós tisztaság. Nem pályázati pénzből, sajnos - törekszünk arra is - hanem Feri bácsi és Zsuzsa néni kétkezi munkája némi kalákával színesítve, ahogy az régente is működött.
Ezt a harapnivaló frissességet csak most lehet igazán élvezni , s mivel ez a hétvégénk foglalt, ajánljuk magunkat a jövő hétre is. A házikó tisztaságához képzeld hozzá a tavaszi friss levegőt, a tobzódó virágillatot, a zengő madárcsicsergést, késő délutántól pedig a hihetetlen, megnyugtató csöndet, amit néha megtörhet Putyin-pulykánk rikácsa, és a tyúkudvar neszei. Ezek azonban természetes hangok, ha elengeded magad és kizárod a problémákat, akkor ugyanúgy megnyugtatnak, mint egy meditáció.
Megújult "nászutas" szobánk is,  az átrendezés és az orgonabokorra kilátás hozzájárulhat a gondtalan pihenéshez., s ha csak egy kiadós alvás lesz a "hozomány", már akkor is megérte a Bodzást választani...,









Megjegyzések

  1. Én csak teljes szívből tudom mindenkinek ajánlani!!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Anikó, tán háromszor is jártatok nálunk? Nem jössz el hozzánk lábadozni? Reméljük, mielőbb felépülsz, és csak óvatosan a kertészkedéssel:))

      Törlés
  2. Zsuzsa, Tivadarba készülünk május végén. Igazság az, ha az nem jött volna össze, gondoltunk rátok. Viszont arra még nem jártunk, nagyon érdekelne. De tudom, hogy vagytok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jó tavaszolást-ejtőzést és szép kirándulásokat Tivadarban:)) Aztán visszavárunk Benneteket Gannára is:))

      Törlés
  3. Nagyon szépek lettetek, puszi!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Füstölt nyúlcomb

Nyúlszalámi

A jancsikályháról