Édes paradicsommártás tarjapecsenyével

Ez az étel örök klasszikus nálunk, csakúgy, mint a gránátmars:)) A paradicsomot sokan vagy csak nyersen, vagy csak feldolgozva szeretik, nem is értem, ennek mi lehet az oka:))
Mindenesetre a paradicsomszósz nálunk nemcsak főzelékként, hanem akár levesként, pizza - na jó, langalló feltétként is szerepel, lehetőség szerint saját termésből. (ha épp nem a zöldparadicsom van túlsúlyban:)) Amúgy persze hozzájutok jóféle, szabadtartású paradicsomhoz is szezonban a barátnőm biokertjéből.
Ez az étel most már nem csak Nagyanyáink receptkönyveiben szerepel, hanem a Bodzás Vendégház étlapján is, tepsis sült burgonyával és fokhagymás-borsos tarjapecsenyével.
Reméljük, vendégeink is örömmel üdvözlik majd az étlapunkon!

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Füstölt nyúlcomb

Nyúlszalámi

Feta sajt készítés