Egy újabb díj - a blognak

Újból a kedvencek közt van a blogom, mégpedig Erikánál a Caféblogon (http://mohamamakonyhaja.cafeblog.hu/2014/07/17/liebster-award-meg-tartozom-vele/).
Ezúton is köszönöm neki, hogy olvas, és blogján keresztül talán olvasókat is irányít hozzám.
A díjat azonban rossz szokásomhoz híven nem adom tovább, mert senkit nem akarok válaszadásra kényszeríteni, ha mégoly szívélyesen érkezik is a felkérés.
Nos, Erikának én is a magánúton feltett kérdéseire válaszoltam csak, amit idemásolok, és ennyit engedek bepillantani a "magánszférámba":))

A kérdések a következők voltak:

Tükrözi-e a személyiségedet az elkészített étel?

Ha elrontod az ételt, nekiállsz-e újból, vagy rendbehozod? (Legalábbis megpróbálod?)

Hol vásárolsz legszívesebben alapanyagokat?

Mennyire figyelsz más bloggerek írásaira, véleményére?

És a válaszaim:

Az elkészített étel maximálisan tükröz engem: milyen volt az épp aktuális holdállás, ebből kifolyólag a hangulatingadozás, nagyjából elhiszem, hogy nem csak a gondolataim, de külső ráhatások is irányíthatják az épp elkészülő ételemet, azonban nem vagyok filozófus és mágus sem, hogy ezt eldöntsem.

Az elrontott étel el van rontva, ezen nincs mit szépíteni:(( Előfordul, hogy elmegy a kedvem az ételtől és annak újraértelmezésétől. Sőt...leginkább ez szokott előfordulni.

Alapanyagokat leginkább magam állítok elő, legalábbis amit megtehetek. Nos, valljuk be, ez azért elenyésző. Határozottan fontos dolgokat : hús, zöldség, gyümölcs piacról és számomra megbízható forrásból szerzem be: barátok, helyi gazdák. A többi, ahogy jön...multiktól is. És vannak nehezen beszerezhető dolgok - némely fűszer például - szóval webáruházaktól is rendelek.

Elolvasom más bloggerek írásait, hisz az épp aktuális trendekről ezekből tájékozódom. Nem követek azonban vakon senkit sem. Sok mindent kipróbálok, de a saját egyéniségemet és adottságaimat követem. A ráérzéseim még nemigen csaptak be, de ha valamit nagyon megkomponálok, abba néha belesülök. Ezért inkább intuitívnek tartom magam, és nem követem a centire-dekára törekvőket. A sacc per kábé nálam nagyon bejön...kövezzetek meg érte!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Füstölt nyúlcomb

Nyúlszalámi

A jancsikályháról