Bittva-parti főzőparty



Az idei falunapi főzőversenyre beneveztünk Fefével, méghozzá Bodzás Vendégházunk márkaneve alatt (cicc..:))
5 kiló szarvas színhús volt az alapanyagunk, mindenki azt főzött, amit szíve diktált.
Úgy saccoltunk, hogy lesz itt pörkölt szép számmal, hát ne mi legyünk a sokadikak, így egy tejszínes-vargányás tokány mellett döntöttünk.
Köretnek a grillezett zöldségek mellé petrezselymes gnocchit (na jó, nudlit) készítettem. Bár a formája akkor is gnocchi volt:))
A továbbiak képekkel elmesélve:
Fefe éleszti a tüzet

Sátor alatt...fűszerekkel körülvéve

Rotyog a szarvashús

Vajon mindent beletettünk?

Zöldségek grillen

Ez már a tálalás "magasiskolája"

A séf a nudlinak is helyet keres a kínáló tálon

És az első tesztelőnk...



Verseny tányérok a zsűri előtt. Mi voltunk a 3. tányér




Itt már a díjnyertes is látható...Sajna, nem mi voltunk...

A grémium ítélkezik...

Elégedett látogatók (hugom és lánya:))

Megjegyzések

  1. Bunda :-) Nagyon izgalmasan hangzott! Már csak azért is a tietek az első hely, mert nem pörit csináltatok!!!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Füstölt nyúlcomb

Nyúlszalámi

A jancsikályháról