2014. január 5., vasárnap

Halat reggelire? Jehhh...!

Füstölt pisztrángfilés tapas (falatka) a Bodzás Vendégház reggelijében, itt feketeretek és uborka a hozzávalók, házi bagetten.
A lilahagymás és négyfűszeres házisajt, a kapirgálós főtt tojás,  a szilvalekvár csupán azért van, hátha éhes maradna a vendég...:))) 



3 megjegyzés:

  1. Nem igazán vagyok oda a fűstől halért reggelire. Persze ha egyszer készítettél már vendégnek reggel hétkor füstölt heringet akkor megérted.

    VálaszTörlés
  2. Kedves Mr. Pickles! Nem, nem készítettem még füstölt heringet reggelire, így sajnos, nem értem meg a reagálásodat. A füstölt pisztráng zsenge húsa lebőrözve nem tudom, mennyire hasonlítható az általad említettre, ezért úgy gondolom, nem is összehasonlítási alap. Én magam is megkóstolom a vendégeim elé tett étkeket, így ez abszolút fogyasztható, könnyű, jól emészthető reggeli, nincs ebben semmi hiba!

    VálaszTörlés
  3. Szia!
    Ezt még vacsorára is tolnám szívesen! Nagyon guszta!!

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails