Kiváló szálláshely lettünk!

Ezúton is szeretném kifejezni köszönetemet azon kedves vendégeinknek, akik pozitív véleményüket a Bodzás Vendégházról és vendéglátásunkról nem tartották meg maguknak, hanem közhírré tették a Szállás.hu oldalán keresztül.
Ennek köszönhetően kiérdemeltük a Kiváló Szálláshely logó viselését, és ha a webmesteremet sikerül végre mozgósítanom, akkor a logó kikerülhet a honlapunkra is.

Az Egy csepp falusi élet nagyjából a személyes blog kategóriába sorolható be, de sose rejtettem véka alá, hogy az életünkbe való bepillantás vendégcsalogatóként is szolgál a Bakonyba látogatóknak. Így a blog személyessége szépen kiegészíti a honlap "szárazabb" információit. Sok éves munkánk áll már emögött, és bátran állíthatom, hogy ezzel a fajta internetes megjelenéssel úttörők voltunk a falusi vendéglátók között.

És ha a fényképezőgépem és a számítógépem közötti kommunikáció is helyreáll, friss hírekkel és képekkel is jelentkezem, addig pedig néhány szép régebbi fotó környékünkről:
Birkanyáj a határban
Étkező a Bodzásban
Napraforgó mezők
Alkonyi futószárazás
Gannai lankák

Megjegyzések

  1. Szívből gratulálok! Örülök a sikereteknek, a fotók és az írásaid alapján kétség sem fér ahhoz, hogy megérdemelten kaptátok e minősítést. Csak így tovább!

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok! Sok-sok elégedett vendéget kívánok Nektek!

    VálaszTörlés
  3. Gratulálok, Zsuzsa! Remélem, hogy egyszer én is eljutok hozzátok, nagyon szeretnék. Gyönyörű őszt kívánok!

    VálaszTörlés
  4. Ennek örvendek. Úgy látszik megérte kitartani...

    VálaszTörlés
  5. Minden Kedves kommentelőnknek köszönjük a kedves, bíztató sorokat:))

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Füstölt nyúlcomb

Nyúlszalámi

Feta sajt készítés