Sétálunk, sétálunk, egy kis dombra.....

A szilveszter és az új év is szinte tavaszias idővel kényeztetett minket. Még a mai napon is jobbára napsütés volt, csak délután ered.t el a gyönge eső.
No, a meteorológiai helyzetjelentés után nézzétek meg alábbi képeimet. Tincső kecsóval és a két pulival sétálni indultunk ebben a gyönyörű időben. Tincső először a nyitott kapun csak kinézett - nincs-e ellenség a közelben:)) - aztán némi hívószóra csatlakozott hozzánk, és végig mellettem maradt, épp csak kis kitérőket engedett meg magának a bokrosokban. Bogi és Maszat is élvezte, hogy most engedéllyel lehetnek távol a birtoktól, s bár vérükben van, hogy a kecskét terelni kell, most mégis rám bízták a felügyeletet. Azért néha meg-megálltak és ellenőrizték a kecske helyzetét, s ha pár méterre eltávolodott tőlem, már visszairányították a közelembe.
Jópofa volt figyelni, ahogy Tincső izgatottan tekinget jobbra-balra, nem tudja, hogy féljen-e vagy sem, mindenesetre nemigen használja ki a lehetőséget, hogy legelésszen a száradt kórókon.
Február végére várjuk a gidákat, már szépen gyarapodik a pocakja. Legalább két gidát "látok" benne:))




Megjegyzések

  1. Boldog új esztendőt kívánok!

    VálaszTörlés
  2. Boginak egy simaogatást! Azért jó tudni, hogy számíthattál rájuk!

    VálaszTörlés
  3. Jó Nektek, hogy akár már február végén "babázhattok":-) Nekünk is van egy pulink, ő is előszeretettel terelgeti a kecskéket és ilyenkor olyan fontosnak érzi magát:-)
    Sajnos napsütést errefelé már régen láttunk:-(

    VálaszTörlés
  4. BÚÉK! Óriási az első kép..a többi is...de az első fantasztikus:-))

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Füstölt nyúlcomb

Nyúlszalámi

Feta sajt készítés