De szeretnék cica lenni...

Sose voltam igazi cicabarát, a macskát faluhelyen kötelezően tartandó állatnak tartottam, szükség van rá: irtja a gabona környéki garázdálkodókat (egeret, patkányt). Sose gondoltam volna magamról, hogy a macskát valaha beengedem a lakásomba, mi több, egész napos pihenéséhez helyet biztosítok neki a konyhámban, vagy a nappali csergéjén, esetleg a fotelben. (Ez mindig attól függ, hogy őkelme hová méltóztatik feltekeredni. Nekem ebbe vajmi kevés beleszólásom van..)
Macsó, a kandúr, és Bubu a nőstény (a trikolor), jobbára egy pár, bár az utolsó macskaalomban lévő cicák közül egyik-másiknak volt némi szomszéd kandúr-beütése is...Úgyhogy Bubu assze'm hűtlenkedik.
Talán Macsó ezt nem is veszi annyira rossz néven, hisz ő van sűrűbben távol a portáról, másfél éves kora alatt mostanság jelentkezett először komoly sérülésekkel, amit ugyebár biztos nem Bubutól szerzett össze. Macskacsont hamar beforr: Macsó is rendbejött egyik napról a másikra.
Egy délelőtti ejtőzés képei a lakásomban:

Megjegyzések

  1. Nagyon édesek :) Én nagy macskabarát vagyok, pesti lakásomban is van egy, de anyumnál vidéken, mióta intenzíven lejárok, a szomszéd macska kizárólag nálunk lakik :))) (talán a sok siminek köszönhetően).
    Az első képen nem látom, hol az alsó cica feje :))))) Jópofák :)
    A másodikon meg: Rend a lelke mindennek! Mindenki a helyére! :))))

    VálaszTörlés
  2. Érdekes a fiam is ezt mondja, már a bejegyzés címét. Erre szoktam moindani, esetünkben azért odalett a férfiasság, a szabad kószálás(szobamacska), igaz az asztal terítve van kényünk és kívánságaink szerint, s mi vagyunk az úr a háznál. Lehet választani melyik a jobb eset? Amúgy látom feltalálták magukat...

    VálaszTörlés
  3. Méghogy a cicák... de ilyen lócát hol lehet szerezni? :-))))
    üdv mm.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát Mimimama, az eredetit valahol az ecserin keresd - vagy hasonló bolhapiacokon - viszont az eredetit a megszólalásig utánzót műhelyünkben is fel lehet lelni, időnként:))

      Törlés
  4. Szia Zsuzsa! és ez ami a képen van eredeti régi vagy saját gyártmány? :-)
    Találtam sajtformákat a neten és Rátok gondoltam,hogy megkérdem Ti tudtok-e ilyet készíteni:
    Elküldöm a linket- igazán különlegesek és aki ért hozzá lehet,hogy nem is bonyolult elkészíteni.

    http://rezbarskeprace.wgz.cz/image/8810035

    üdvözlettel mimimama

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez eredeti régi:))
      Köszi a sajtformát, nagyon izgalmas, még az is lehet, kipróbáltatom a műhelyben:)) Amúgy nekem is van egy sajátom, szülinapomra készítette a férjem, hamarosan bemutatom a blogon.

      Törlés
  5. Kiváncsian várom,hogy milyen lesz :-)
    Ha esetleg készítenél és neked beválik akkor szivesen vennék én is egyet ha vállaltok "tömeggyártást" :-)
    A sajtnak így is úgy is ugyanaz a sorsa, de nem hátrány ha esztétikus is :-)
    üdv mimimama

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Füstölt nyúlcomb

Nyúlszalámi

Feta sajt készítés