Két napja még nyár volt...

Furcsa az évszakok váltakozása. Hihetetlen, hogy egyik napról a másikra milyen óriásit tud változni az időjárás, azon belül is egyik évszak a másik után. Két napja még nyár volt...Késő nyár. De akkor is...Ezeket a fotókat akkor készítettem. Falusi határszél, kutyáim, legelésző állatok, csupa jóleső, langyos, faluszéli idill.
Nézegessétek, ha kedvetek úgy tartja:




Bogi és Maszat, két gyönyörű pulikutyám velem volt sétám során, ilyenkor nagyon élénkek és attraktívak, minden érdekli őket, a bokorban megbúvó madarak, vagy csak a homokban nyomot hagyó gazdaláb...









A jó idő kedvez a kukoricának, az idén talán még szárítani sem kell, ha az eső elől sikerül betakarítani...

Megjegyzések

  1. Éppen az időjárás változás okán emlegettelek, amikor először voltunk nálatok, még a gyerekekkel akkor is éppen egyik napról a másikra hűlt le az idő. Emlékszem, Zircen az az Arborétumban majd odafagytam, s első nap Gannán a játszótéren is.

    VálaszTörlés
  2. Tündérlátta: igen, a kukorica "letarolva", megmenekült az esőtől (Viszont nem az enyém, én csak vásárolni fogok belőle:)))

    Holdgyöngy: tényleg úgy érkezett meg az ősz, ahogy leírtad az itteni látogatásotok évében levőt. Aznap, mikor a fotó készült, nyáriasan, mezítláb sétálgattam a forró homokban, két nap múlva meg garbóban, őszi kabátban, csizmában végzem a ház körüli munkákat.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Füstölt nyúlcomb

Nyúlszalámi

Feta sajt készítés