Ajándékok Karácsonyra - háztájiból

Apránként elkészülnek a Karácsonyra szánt csomagocskák, remélem idén is legalább annyi örömet szerzek velük családomban és barátainknál, mint tavaly. Igyekeztem másmilyen gasztro-csomagokat összeállítani, mint tavaly, s ezúton is köszönöm Nektek a sok-sok ötletet, amit oldalaitokon összegyűjtögettem, különösen Napmátkát emelném ki, akitől a magyaros fűszerolaj ötletét kaptam, de készülnek majd mézesek Moha oldaláról is, bár azt a művészi írókázást, amit ő tud, meg sem próbálom utánozni:))


A sütőtök-narancs lekvár ötletét Bódi Judit barátnőm adta, köszönet érte, nagyon fincsire sikeredett. Oldalán lovakról, lovas táboroztatásról olvashattok.


A kecsketejes natúr szappanok már évek óta repertoáron vannak. Idén szívecskés kiöntőformában készültek a körömvirágos-kecsketejes szappanok, egy kis méhviasszal dúsítva, édesnarancs illóolajjal gazdagítva. Karácsonyra talán már kiszáradnak annyira, hogy csomagolhatóak lesznek:

A szappanok celofánba lesznek csomagolva, raffiával átkötözve és készült hozzájuk felirat is:


Az asztalos műhelyből is kerül ki karácsonyi ajándék: ezt a sámlit kisgyermekek részére terveztük, s házilag bármilyen színre festhető, pácolható, vagy mesefigurák, rajzok kerülhetnek rá ügyes kezű anyukák jóvoltából:))

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Füstölt nyúlcomb

Nyúlszalámi

Feta sajt készítés