Kulturális Örökség Napjai - "A felemelő század -Nemzeti styl"

 E címen programsorozat fut az országban, amihez a Bakonyalja Barátai Egyesület is csatlakozott az alábbi programokkal szeptember 18-19-i időpontokban.
Erre a hétvégére a meteorológia már jó időt, igazi őszi vénasszonyok nyarát ígér, és aki kirándulni, túrázni akar családjával, netán szívesen résztvenne ezeken a programokon a Bakonyban, a Bodzás Vendégháznak még van szabad szálláshelye erre az időpontra.
Szüret ideje is van, ezért érdeklődés esetén borvacsorával készülhetünk kedves vendégeinknek, akik szívesen megkóstolnák a Somló híres borait, a juhfarkot, a furmintot, vagy a hárslevelűt!
Fenti programról bővebbet az alábbiakban adok közre a döbröntei Szarvasház honlapjáról:

Kulturális Örökség Napjai - programhelyszínek a Bakonyalján

2010. szeptember 18-19-én zajlanak a Kulturális örökség Napjai „A Felemelő Század - Nemzeti Styl” mottóval. A programsorozathoz a Bakonyalja Barátai Egyesület idén már három helyszínnel is csatlakozik. A Kulturális örökségvédelmi Hivatal által szervezett programot az Európa Tanács Indította 1984-ben, fővédnöke Dr. Schmitt Pál köztársasági elnök.

Egyesületünk programjai:

Bakonyjákói séta
Szeptember 18. szombat és 19. vasárnap 14.00-15.30. Találkozó a Forrás Vendégháznál (Bakonyjákó, Arany J. u. 2.), mindkét nap 14.00-kor.

Szarvaskői Túra
Szeptember 18. szombat és 19. vasárnap 11.00-12.30. Találkozó a Szarvasháznál (Döbrönte, Fő u. 31.), mindkét nap 11.00-kor.

Gannai séta
Szeptember 18. szombat és 19. vasárnap 9.00-11.00. Találkozó az Esterházy-mauzóleumnál, minden nap 9.00-kor.

A felkeresett értékek részletes leírásai itt találhatók.
Az országos rendezvény honlapja: www.oroksegnapok.hu
Vissza...

~ Szarvasház ~ Turistaház és oktatóközpont

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Füstölt nyúlcomb

Nyúlszalámi

Feta sajt készítés