Vidám hétvége lovaglással, törköllyel

A jó idő meghozta a lovaglási kedvet barátainknál és nálunk is! Füge és Maláta is már napok óta futószáron edzve van, ma viszont Csillánál segédkeztünk Kármen belovaglásánál. Barátnőnk fia is kedvet kapott a futószárazáshoz, így sokrétű lovas tevékenység valósult meg a "tanyájukon", ahová  minket is meghívtak.
A hosszú tél, és a kevés munka meglátszott a lovakon, nagyon hamar kiizzadtak. Így a tréner javaslatára csak kevés körmunka, járás, ügetés, vágta volt előirányozva a négyszögben.
A jól végzett munka után kedélyes beszélgetés, és a tavaszi túrák tervezgetése volt soron, valódi törkölypálinka szürcsölgetése közben:
 

A boxerek most kikötve várták sorukat, mert közben házigazdánk a tyúkok új helyét készítette el, és bizony boxerek és tyúkok szabadon: nem a legkedvezőbb leosztás! (Ezt tapasztalatból tudjuk, egypár tyúkocska bánja a boxerek szabad életét...)

 
 
Természetesen az esti etetésnél, amikor már a tyúkólak készen álltak, a kutyák is szabadon élvezhették a  birtok örömeit!

Megjegyzések

  1. De jó! Ahogy látom, mindenki igyekszik már a tavasz elébe!:)

    VálaszTörlés
  2. Életemben sajnos csak 1x volt szerencsém lovon ülni, de nagyon-nagyon szeretem őket!! Irigylésre méltó program lehetett! :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Füstölt nyúlcomb

Nyúlszalámi

Feta sajt készítés