Fecskekutatás

A Bodzás Vendégház tagja a MME-nek. Az idei év fecskevédelmi év, ezért közzéteszem a MME idei felhívását, hátha segítőkre lelünk a blog olvasói között is! Vendégházunk az adó 1 %-át felajánlotta e nemes cél megvalósítására.http://www.mme.hu/hirek/959-az-mme-tamogato-partnereket-keres-a-geolokatoros-fecskekutatashoz-a-fecskevedelmi-evben.html

Az alábbiakban olyan fotókat mutatok be, amelyeket ugyan tavaly fényképeztem szerény minősítésű gépemmel, de bízom benne, hogy a madárbarát olvasóim szeretettel fogadják őket:
 
 

Megjegyzések

  1. Jaj de tüneményesek! :)
    Csodálatos környezet, irigylésreméló!

    VálaszTörlés
  2. Boldogult ifjúkoromban öcsémmel mentünk gólyát, majd fecskéket számolni rokonékhoz, falura, a MME tagjaként. Boldog idők!

    VálaszTörlés
  3. Már évek óta szerettem volna csatlakozni az MME-hez, a múlt héten hivatalosítottam is.
    1x fészkeltek nálunk fecskék, én rettentő boldog voltam!Aztán 1 hétre elmentünk itthonról és mire hazaértünk, eltűntek a szülők,ősszel pedig a szél kisodorta a tojáskákat.NAGYOn szomorú voltam! Sokáig reménykedtem,hátha lesz új lakója a fészeknek,aztán mégis levettük,mert üres maradt.Az idén teszünk oda egy "teraszt" és szerintem akkor boldogan raknak ott fészket a fecskék: a bejárati ajtó főlé.:))))

    VálaszTörlés
  4. Én is gondosan őrzöm az istállóban a fészkeket, pókhálózásnál óvatoskodom körülöttük, nehogy leverjem őket. És ilyentájt már nagyon várom a visszaérkezőket! :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Füstölt nyúlcomb

Nyúlszalámi

Feta sajt készítés