Új év - új vendég

Az új évben visszatérő vendégeink voltak, tavaly kétszer is megörvendeztettek minket. A gyekőcök nagyon szerettek az állatok között időzni, reggel és este is fenn voltak a kecskefejésnél. Ezt sajnos nem tudtam fotón megörökíteni, hisz én voltam a fejő. Talán, ha a szülők küldenek a saját készítésű fotókból...
Szerencsére az idő kedvezett a telelőknek, hisz esett a hó, lehetett szánkózni, hógolyózni, hóembert építeni, s a család kipirult arcait csak írásban tudom rögzíteni, mindenről nem készült kép...
Amiről viszont készült, azt máris közreadom:








Ezek a hó nélküli nyomok sajnos a család elutazását mutatják, s talán érzékeltetik, hogy az itt töltött pár nap alatt nem használták az autót, pihentek, szánkóztak, játszottak a gyerekekkel. S mivel áprilisra a harmadik babát várják, úgy döntöttek, hogy a legifjabbal nyáron újból minket választanak, ha semmi nem jön közbe...

Megjegyzések

  1. Én nem vagyok vendéglátós, viszont vendég sokszor, sok helyen voltam már. Visszatérő vendég is voltam, és ez jelzésértékkel bír a vendéglátó felé, hogy nagyon jól csinálja a dolgát... A beszámolóidból, a gyönyörű fotókból kiderül, hogy nálatok ez bizony így van. Csak gratulálni tudok a visszatérő és az újabb vendégeidhez és kívánom, hogy az újévben is legyenek bőven!

    VálaszTörlés
  2. Annamarie köszönöm soraidat, én sem vagyok vendéglátós, csak egy immár falusi gazdaasszony, aki vendégeket fogad. Azt hiszem, van különbség. Ha azonban a vendégeinket kérdeznénk, nem biztos, hogy hiányolják azt a kis szakértelmet...:)

    VálaszTörlés
  3. Micsoda, gyönyörű világ ez! :)
    Azt hiszem, jövök néha...töltődni. :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jó ezt látni, olvasni! Mi is ilyesmit tervezünk a vidéki portánk körül, de még messze a megvalósítás...

    VálaszTörlés
  5. Napmátka: nekünk több mint húsz évünkbe került, s igazából nemigen terveztük, hogy falusi vendéglátó legyek. Így alakult, szerencsére. Kívánom, hogy mielőbb sikerüljön a ti tervetek is.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Füstölt nyúlcomb

Nyúlszalámi

Feta sajt készítés