Szöllő, a félénk vizsla


Terveim szerint az elkövetkező napokban bemutatom az állataimat, képekkel. A mai bejegyzéshez Szöllő adta az ihletet, aki már három hónapja játssza a sértettet, egész pontosan azóta, hogy Puló betette lábát a portánkra. Puló egy egyéves kan puli, és mivel valaki "ittfelejtette" a faluban, hát befogadtuk. Nem is volt baj, úgy egy hónappal ezelőttig, amikor is hatalmas és véres csatában megmérkőzött a két eb az udvar második kutyája címért.Az első és megfellebezhetetlen az Leó, a németjuhász-újfundlandi keverék veterán kutya. A csatát Szöllő elvesztette: eddig a napig ő volt a második. Sajnos, a verekedés óta ritkán látjuk, bár eddig is csavargó volt, most egyre kevesebbszer óhajt egy levegőt szívni Pulóval. Sok-sok szeretet és simogatás kell neki - meg persze finom falatok -, hogy ideig-óráig az udvarban tartózkodjon.
Szóval fel van adva a lecke háromkutyatartásból...

Megjegyzések

  1. Én csak két kutyát tartok, de az is nehéz: egy nagy ónémetjuhászt (ő szuka) és egy kis yorkshire terriert (ő pedig kan). Természetesen a méretét és erejét túlbecsülő yorki kutyus az, aki konokul az első akar lenni mindig, mindenben, de főleg nálam...

    VálaszTörlés
  2. Nekünk két goldenünk (két szuka, egy 3,5 éves és egy 20 hónapos) van, és épp most zajlik a rangsor újbóli tisztázása, bár vérre menő csata náluk szerencsére nem valószínű. A kicsi kezdi egyre felnőttebnek gondolni magát, kíváncsian várjuk, mi lesz ennek a vége. A sértődés azt hiszem nálunk is benne van a pakliban.:)

    VálaszTörlés
  3. Zsolt: a napló további oldalairól sajnos kiderül, hogy Szöllő nem bírta a lelki terhet, és végleg elcsatangolt tőlünk.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Füstölt nyúlcomb

Nyúlszalámi

Feta sajt készítés